051 267 455
Auto servis K&D
Zamet - Kastav, Rijeka

prednosti

Suvremeno uređen prostor radionice po svim standardima struke, kontinuirana nabavka novih alata te usavršavanje na raznim tečajevima i specijalizacijama garancija su kvalitete. 

mogućnosti

Posjedujemo garažu za smještaj Vaših vozila kao i veliki parkirni prostor. U sklopu servisa se nalaze i apartmani u kojima se možete odmoriti ili prenoćiti dok čekate na popravak Vašeg limenog ljubimca.

posjetite nas

Višegodišnje iskustvo našeg stručnog osoblja u kratkom roku otkriti će kvar te ga učinkovito otkloniti.Stalna edukacija našeg osoblja garancija je kvalitete usluge.

garancija

Ovdje se naravno mogu obaviti i svi automehaničarski radovi; izmjena ulja, remenja..., servis kompletnog vozila, generalno uređenje motora,  punjenje i dezinfekcija klime, montaža i balansiranje guma, ultrazvučno čišćenje brizgaljki, priprema za tehnički pregled, te mnogi drugi popravci.

dijagnostika

Obavljaju se gotovo sva ispitivanja vezana uz pronalaženje kvara na vozilu (dijagnostika), te njihovo uklanjanje. Osim uslužne djelatnosti, u autoservisu se mogu kupiti i autodijelovi, gume, akumulatori, i dr

obnavljanje auto klime

Auto klima zahtjeva redovito održavanje, a jedna od bitnih stvari je i obnavljanje tj. punjenje klime sredstvom za hlađenje. Većina vozača ne koristi klimu tijekom cijele godine, pa se često događa da kompresor nema dovoljno ulja i plina. Brujanje i mijenjanje zvuka u radu klime je pouzdan znak da sa uređajem nešto nije u redu.

autoservis

Svi dijelovi motora imaju zajednički zadatak - pretvoriti gorivo u korisnu energiju. Ukoliko neki od dijelova motora, senzora, aktora, osigurača, releja i dr. ne radi ispravno - potrošnja će biti veća, snaga manja, isupšni plinovi lošeg sastava!Obzirom da se moderni sustavi paljenja i ubrizgavanja sastoje od mnoštva senzora, aktora i upravljačkog dijela (računala) koji ih sve povezuje - jedino uz pomoć dijagnostičke opreme, podataka proizvođača i dobrog poznavanja sustava,  moguće je utvrditi koji od djelova sustava ne funkcionira zadovoljavajuće.  U protivnom, majstoru preostaje jedino nagađanje i što često vodi u nepotrebno mijenjaje dijelova u nadi da će nakon izmjene motor raditi bolje!

više

gumi servis

Gume su među najvažnijim dijelovima automobile, vrlo je bitno da imamo kvalitetne gume jer su oni posrednik između ceste i automobila i kao takve bitan čimbenik koji utječe na sigurnost. Razlikujemo više vrsta guma (zimske, ljetne I cijelogodišnje) iako za ove zadnje navedene možemo reći kako je to više marketinški trik nego istina. Vrlo nam je bitno da za svako razdoblje imamo odgovarajuće gume.

kod nas dobijate više

90% kvarova otklanjamo u roku 24 sata
Dvogodišnja garancija na sve ugrađene dijelove
na lageru naše trgovine je uvijek 4600 artikala
za popravke iznad 1000 kn dobivate pranje automobila

autolimarija

Popravak svih vrsta karoserija motornih vozila: usred oštećenja od sudara, popravak kod naslanjanja vrata, oštećenja na bočnoj strani vozila, usred pada tupih predmeta na koroseriju, usred naleta divljih životinja, itd.

više

autopraonica

Nudimo vam široki spektar održavanja vozila od pranja vozila, poliranja vozila, poliranja farova, kemijskog čišćenja, uklanjanja ogrebotina, pa do usluga postavljanja zaštitnih folija vrhunskih proizvođača. Nudimo vam spektar proizvoda 3M proizvođača folija, te STICKERFIX rješenja za oštećenja na vozilima.

Kastav

Lokacija našeg auto-servisa u Kastvu: Spinčići 42/b, 51215 Kastav 

Telefoni

zamet

Lokacija našeg auto-servisa na zametu: Diračje bb, 51000 Rijeka

telefoni