AKCIJA!

PROTUPROVALNA
VRATA već

od 5500 kn!

Suvremeni
talijanski dizajn

Više o ponudi!

Unutarnja vrata

Vrhunski
standardi izrade

Suvremeni
talijanski dizajn

Više o programu

Klizna
vrata

Vrata koja ulaze u zid, bešumna, mekog zatvaranja/otvaranja, sinkronizirana, samozatvarajuća

Više o programu

Gotovi parketi

Vrh ponude talijanskih
modernih
parketa

Više o programu

Unutarnje stepenice

Rintal i
Misterstep
 programi lidera
u inovaciji dizajna
i tehnologije

Više o programu

Inter casa d.o.o. - specijalizirano poduzeće za opremanje interijera u segmentu vrhunskih unutarnjih vrata, gotovih parketa, stepenica te popratnih proizvoda kao što su kazete za klizna vrata i kvake. Zastupamo renomirane talijanske dobavljače koji predstavljaju vrh u ovoj branši po pitanju dizajna i kvalitete te posjedujemo višegodišnje iskustvo u prodaji i ugradnji svih naših proizvoda.

unutarnja vrata, klizna vrata, stepenice, kvake, PARKETI,

INTER CASA

Specijalizirano smo poduzeće za opremanje interijera vrhunskim talijanskim proizvodima. U našoj prodajnoj paleti su: ekskluzivna unutarnja sobna vrata, dizajnerske unutarnje stepenice, kazete za klizna vrata, kvake te program vrhunskog parketa. Zastupamo renomirane dobavljače koji predstavljaju vrh branše po pitanju dizajna i kvalitete te posjedujemo višegodišnje iskustvo u prodaji i ugradnji svih naših proizvoda.

UNUTARNJA VRATA

Sobna vrata prestižnog dizajna s brojnim mogućnostima prilagodbe osobnim potrebama i željama.

DOOR ARREDA - TL03

Door Arreda

DoorArreda je kompanija koja konstantno istražuje i razvija materijale, te ekskluzivna i napredna rješenja. Svojom svakodnevnom posvećenošću totalnoj kvaliteti Door Arreda se pozicionira kao brand gdje se sjedinjuje tehničko savršenstvo i "Made in Italy" estetika.

vise
Pivato - DINAMICA

Pivato Porte

Vrhunska talijanska unutarnja vrata. Kompletna produkcija nudi preko 15 milijuna različitih kombinacija. Osnovni materijal dolazi iz šuma spororastuće jele iz doline Fiemme, drva koje je čvrsto, kompaktno i izdržljivo zahvaljujući specijalnoj mikroklimi te regije.

vise
EDILGREEN - MATERIA

Edilgreen

EDILGREEN - talijanski proizvođač lakiranih i laminat unutarnjih vrata, čija produkcija može zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

vise

KLIZNA VRATA

Sistemi kliznih vrata modernog dizajna velikih mogućnosti prilagodbe svim prostorima.

door arreda - shine

Door Arreda

Aluminijske strukture s mogućnošću instaliranja na bilo koji oblik kazeta koje su skrivene u zidu. Višekrilna klizna vrata s neprimjetnim sistemom vodilica ugrađenim u strop. Jedinstvena, izvanserijska mogućnost izvedbe do 3 m visine. Savršena uklopljivost uz visoku estetiku. 

vise
ECLISSE - UNICO

Eclisse

Preko dvije dekade Eclisse je lider u proizvodnji kazetnih sistema kliznih vrata. Superiorna, međunarodno nagrađivana kvaliteta, s preko 30 patentiranih rješenja. Sustavi su čvrsti, lagani za montažu, te pouzdani. Uz sve to - produkcija koja u svakom elementu odiše talijanskim dizajnom.

vise
EDILGREEN - TECHNO MOVE

Edilgreen

Kvalitetna vrata, jednostavna za postavljanje, s minimalnim zahtjevima za održavanje.
Harmoničnog su i sinhroniziranog kretanja.

vise

MODERNE UNUTARNJE STEPENICE

U današnje vrijeme stepenice više nisu individualan element, već zajedno s prostorom čine cjelinu harmonije i sklada.

rintal - brio 06

Rintal

Rintal Stair System je novi sistem Rintal Grupe čije stepenice prelaze domenu funkcionalnosti te ulaze u sferu korisnikovog personalitija i individualnosti. Vrhunska kvaliteta, dizajn, fantastične mogućnosti prilagodbe svim prostorima. Rintalovom suradnjom s Giugiaro Architettura, garantirano dobivate “the stair of your dreams”.

vise
misterstep - tech ce

Misterstep

Misterstep produkti su izvedeni s pažnjom prema svakom detalju. Prodaju se u osnovnom kompletu, ali se jednostavno mogu proširiti i prilagoditi vašim potrebama. Ponudu ove kompanije odlikuje: jednostavnost sastavljanja, brza dostava, te izvrstan omjer kvalitete i cijene.

vise

PARKETI & GOTOVI PARKETI

Izbor parketa ima neprocjenjiv utjecaj na kvalitetu životnih i radnih prostora. Parket je ogledalo vašeg personalitija te vas povezuje s vašim domom.

Ideal Legno

Tijekom 40 godina postojanja Ideal-legno je postao talijanski i internacionalni standard u proizvodnji parketa. Taj cilj su postigli vođeni strašću za savršenstvom izrade i vrhunskom kvalitetom upotrebljenih materijala. To su parketi koji prate sve trendove tehnologije i dizajna, a nerijetko ih i sami definiraju.

vise

PROTUPROVALNA VRATA

Protuprovalna vrata čuvati će vaš dom, obitelj i imovinu od neželjenih situacija. Odaberite MaxDoor vrata i zaboravite na brigu.

maxdoor - vienna

Maxdoor

Robna marka protuprovalnih vrata MAXDOOR na tržištu je prisutna od 2000. godine, te je vrlo brzo postala sinonim za visoku kvalitetu i sigurnost. Idealna su za Vaš dom, ured, apartman ili druge prostore. 

MAXDOOR - VIENNA

Maxdoor

Stalan razvoj proizvodnih procesa rezultira širokom ponudom modela i izvedbi vrata u različitim dimenzijama i završnim obradama.

vise

KVAKE

 Fusital  i Vally&Vally - svjetski poznati talijanski brendovi modernog dizajna i izuzetne kvalitete. Kvake s potpisom.

Intercasa - kvake

Fusital

Fusital kvake sinonim su elegancije, ali i tehnološkog savršenstva. Svaki pojedini primjerak je autorski rad svjetski poznatih dizajnera. 

vise

Valli & Valli

Filozofija brenda je integracija kvake u postojeći prostor. Program se sastoji od kvaka za vrata/prozore i ručkica za namještaj.

vise

POSLOVNICE & ZASTUPSTVA

Izložbeni salon Rijeka

V. C. Emina 8c 
51000 Rijeka
Pon-Pet: 09:00 - 17:00 
Sub: 09:00 - 13:00
Tel: 051/341-002
E-mail: rijeka@intercasa.hr

Izložbeni salon Zagreb

Selska Cesta 46
10000 Zagreb
Pon-Pet: 09:00 - 17:00 
Sub: 09:00 - 13:00
Tel: 098/690-562
E-mail: zagreb@intercasa.hr

Partneri u Puli - CASA DI PORTA

Mletačka 4 
52100 Pula
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Sub: 09:00 - 13:00
Tel: 052/222-102
E-mail: casadiporta@gmail.com