Web design
& multimedija

“Responsive Web Design” –
stranice optimizirane za svaki preglednik
web designreferenceresponsive?e-booksmultimedija

web design

single-page, multi-page, responsive...

Suvremeni trendovi dizajna i izrade web stranica, oslanjajući se na sve veću brzinu interneta, idu u smjeru korištenja većih fotografija (landing page), animacije  pojedinih segmenata stranice (on scroll, paralax background, itd). “Scrolling Over Clicking” postaje sve češća opcija, prisutne su mikrointerakcije elemenata, itd. Stranice koje mi radimo respozivnog su dizajna, bilo da je riječ o single-page ili kompleksnijim projektima i uključuju veći dio gore navedenih mogućnosti. 

reference

RESPONZIVNE WEB STRANICE IZRAĐENE U NAŠEM STUDIJU

KOWLAGROUP
poslovna industrijska grupacija sa sjedištem u Zagrebu

SOLANA PAG 91
proizvodnja i prodaja soli

COMOTEMPERA
distribucija i veleprodaja boja ilakova

INTERCASA 
lanac trgovina za prodaju vrhunskih  vrata, parketa, stepenica

SEALING SYSTEMS
stranica za prodaju brtvi na austrijskom i švicarskom tržištu

SMARTCOLOR
linija sprejeva za njemačko tržište

KRIN - drvni centar
veleprodaja drvenih elemenata, materijala i pribora

GASKET d.o.o.
poduzeće za izradu i prodaju brtvi

KOWLANATUR - Nature for Health 
linija proizvoda za suzbijanje i liječenje alergija

... i još mnoge druge.... Ukupno je izrađeno oko 50-tak web stranica za klijente iz zemlje i inozemstva.

responsive?

optimizirano prikazivanje 

Broj korisnika koji Internetu pristupaju s mobilnih uređaja (tableta i smartphonea) već je 2014 prešao broj onih koji mu pristupaju s desktop računala. Imperativ trenutka u kojem se nalazimo time i jedan od glavnih kriterija pri izradi sajta je uvažavanje te činjenice. Web stranice koje kreiramo su u potpunosti optimizirane za bilo koji preglednik.
(Mijenjate li dimenzije prozora dok ste na našoj stranici vidjet ćete kako se elemetni prilagođavaju različitim širinama preglednika /- uređajima /).

Super Flexible

Stranice rađene RWD (“responsivnom web designu”)  su fluidne. Sadržaj se kreće slobodno preko ekrana u svim rezolucijama i vrstama uređaja.  Oboje, i grid i slike, su fluidni.

google voli responsive :-)

Google ne samo da prepručuje RWD kao najbolji način obraćanja mobilnim korisnicima, nego i favorizira tako izrađene stranice kod prezentiranja rezultata pretraživanja. Ovo je posebno važno kad mobilni korisnici pretražuju lokalne usluge.

optimizirani za retina zaslone

Slikovne priloge na web stranicama koje radimo odmah optimiziramo za kvalitetno prikazivanje na Retina zaslonima (HD rezoluciji).

cool design (flat)

Moderan dizajn uz implementaciju novih tehnologija (npr “scrolling over clicking”) rezultira dodatnom kvalitetom za korisnika. Mogućnosti su velike.

napredno Korisničko iskustvo

RWD je najefikasniji način dobivanja maksimuma iz dijela prometa na vašem sajtu koji se odvija putem tableta i smartphonea. Nudi posjetiteljima najbolje moguće korisničko iskustvo.

niski troškovi izrade

Imati odvojene desktop i mobilne sajtove zahtjeva odvojene SEO radove. Upravljanje jednim sajtom i jednom SEO kampanjom je jednostavnije i jeftinije nego za dvije.

e-books

datoteka umjesto papira

E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi.
Ako jedna slika govori tisuću riječi, onda jedan video zapis ili segment knjige riješen interaktivno ubrzava usvajanje materije desetke puta.
E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene  

za preslušavanje kao audio knjige. Mogućnosti su mnogobrojne. Medij je pogodan za razne vrste on-line udžbenika, priručnika.
E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija, mijenja i napreduje.
Imamo iskustva s izradom e-knjiga /izdavač Antibarbarus za sajam Sa(n)jam knjige u Puli/

we help you

MOBILE FIRST

Zahtjevi koji se postavljaju na današnje web stranice su takvi da već u startu projekta mobilnom sučelja dajemo prednost pred desktop varijantom.

KONZISTENTAN DIZAJN 

Radije nego imati dva seta stranica, desktop i mobilnu vrijantu, RWD korisnicima pruža ujednačen izgled sučelja na svim uređajima

Više...

PRIPREMITE SE SAD ...

... za budućnost. Već 2017 godine postotak korisnika koji Internetu pristupaju s mobilnih uređaja je 80% 

Više ...

multimedija

interaktivni moduli  & stand-alone aplikacije

Prezentacije ovog tipa prikladne su za interaktivni opis određenog proizvoda. Odlične su za prikazivanje presjeka različitih procesa, načina funkcioniranja, itd. Koriste se ili kao modul na postojećem web-sajtu ili kao samostalne aplikacije pogodne za korištenje na sajmovima, eventima, akcijama. Uglavnom se izvode u Flash tehnologiji. Mogu se kopirati na DVD, CD, USB pri čemu se program samostalno pokreće umetanjem medija u računalo.

securityremoteinternet uptimegetting started