Tisak &
vlastita produkcija

Od definiranja koncepta do isporuke gotovih proizvoda.

Design lab Welt - usluge tiska
tisak “gourmet” kalendari
Design lab Welt - grafički dizajn

usluge tiska

(sve na jednom mjestu...)

Klijentima nudimo uslugu izrade od koncepta do isporuke tiskanih materijala, neovisno o količini ili veličini narudžbe. Uslugu obavljamo ili u pogonu u kojem sudjelujemo u upravljanju ili s našim dugogodišnjim partnerima.

Dugi niz godina, za poznate klijente, redovito smo isporučivali  palete gotovih tiskanih materijala (bilteni trgovačkih lanaca u nakladama 70-80.000 kom, časopisi, monografije, periodika...). 

program ”disleksija”

pomagala djeci s problemima u čitanju

Biblioteka knjiga, priručnika i on-line (multimedijskih) pomagala za djecu s problemima u čitanju. Materijali su oblikom, veličinom, bojom podloga, vrstama medija, korištenjem specijalnih fontova i layouta (optimiziranih veličina, vrsta, proreda, širine stupa...), ukratko – kompletnim dizajnom, specijalno prilagođeni ciljanoj skupini. 

"gourmet"

program za ugostitelje

Sve od papira što bi ugostitelju moglo zatrebati. Papirnati podmetači raznih uzoraka i tema, bilo da su u istoj seriji i oni za odrasle i oni za (njihovu nemirnu:-)  djecu, držači za salvete, jelovnici, računi ... sve. Za radnike u turizmu, ali i školama, vrtićima, firmama. Za evente, proslave i sl..

Design lab Welt - grafički dizajn
Design lab Welt - grafički dizajn

fotografija / kalendari

studijsko snimanje / autorski kalendari

Za naše klijente vršimo usluge snimanja. Mnogi katalozi s fotografijama različitih profila, od pomno aranžiranih pladnjeva hrane, interijera restorana, ambalaže, vinskih boca, sprejeva, artikala raznih namjena, prodajnih regala, hotela, proizvodnih pogona i poslovnih objekata, do galerija i muzeja rađeni su u našemu foto-studiju. Prvi kriterij pri radu uvijek je bio kreativni dojam i poštivanje najviših tehničkih zahtjeva fotografije.
Povezujući hobi i posao s brojnih šetnji prirodom nastala je kolekcija fotografija objavljena u sedam autorskih kalendara.